Begoña Alberdi en concert a la Basílica de Santa Maria del Mar aquest Nadal

Cartell del concert de Begoña Alberdi al Festival Mil·lenni d’enguany

Vine a veure a Begoña Alberdi aquest 23 de desembre a la Basílica de Santa Maria del Mar en el marc de la 24a edició del Banco Mediolanum Festival Mil·lenni.

La Basílica de Santa Maria del Mar, també coneguda com la Catedral del Mar, és un dels monuments més impressionants de Barcelona. Visitada diàriament per turistes de tot el món, aquest temple gòtic ha inspirat novel·les i sèries televisives.

És, a més, un dels llocs més especials per escoltar música en viu, per la seva acústica i pel seu espai. I aquest cicle de concerts de Nadal és la millor oportunitat per gaudir en unes dates especials de grans artistes a un dels temples més emblemàtics del nostre país.

Aquí podràs obtenir les teves entrades: Begoña Alberdi [Ciclo de Navidad] – Banco Mediolanum Festival Mil·lenni (festival-millenni.com)