fbpx

7 de març del 2019, Girona Avui us presentem Begoña Alberdi, honorífica soprano catalana amb una llarga trajectòria professional com a cantant i docent. Aquest any s’estrena com a professora del Grau d’Arts Escèniques a l’assignatura de Tècniques d’interpretació de veu i cant II.

http://www.performarnos.com/ca/begona-alberdi-gaeming/

7 de març del 2019, Girona

Avui us presentem Begoña Alberdi, honorífica soprano catalana amb una llarga trajectòria professional com a cantant i docent. Aquest any s’estrena com a professora del Grau d’Arts Escèniques a l’assignatura de Tècniques d’interpretació de veu i cant II.

Nascuda a Barcelona, cursa estudis al Conservatori de Liceu de Barcelona i es gradua en Cant i interpretació a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Barcelona).

Per la seva gran versatilitat a l’escenari i per la seva extensa tessitura vocal, la soprano catalana ha actuat en mes de 200 teatres de tot el món en disciplines com l’òpera o el teatre de text, sarsuela, musical, etc… Ha treballat en tres produccions amb “Els Joglars” sota la direcció d’Albert Boadella, a “Tirant lo Blanc”, “Don Carlos” i “Passió” sota la direcció de Calixto Bieito i en nombrosos espectacles compostos pel desaparegut Carles Santos.

Ha realitzat més de 273 funcions al Gran Teatre del Liceu de Barcelona com a solista i ha cantat a Corea, Guanajuato (Mèxic) Berlín, Venècia, Verona..Vaticano etc …

Posseeix més de 20 anys d’experiència docent i amb escola pròpia que ensenya el mètode Alberdi del qual ha escrit un llibre publicat per l’editorial Planeta.

Voleu coneixer-la més? Mireu el Gaeming!

About the author

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)