fbpx

Concert homenatge. El somriure de MONTSERRAT CABALLE el 12 Abril al Liceu

Queridos amigos. me complace comunicaros que estaré en el homenaje a la querida y desaparecida Montserrat Caballé que se hará en el Liceo el 12 de abril. Un Honor cantar para ella.

“EL SOMRIURE DE MONTSERRAT CABALLÉ”, EL CONCERT HOMENATGE AMB LES ESTRELLES QUE VAN MARCAR LA SEVA TRAJECTÒRIA

El concert tindrà lloc el 12 d’abril de 2019, a les 20h i les entrades sortiran a la venda de forma preferent per abonats del Liceu a partir de l’1, a les 11h, i fins al 3 de febrer i per al públic general, el 4 de febrer.

Primeres figures de la lírica i vells amics de Montserrat Caballé cantaran al Liceu en el seu record: Josep Carreras, Jaume Aragall, Joan Pons, Paata Burchuladze, Begoña Alberdi, Josep Bros, Al Bano, Isabel Rey, María Gallego o Carlos Cosías, entre molts d’altres, també contribuiran a l’homenatge a través de testimonis en vídeo que vertebraran la vetllada musical.

El Liceu prepara aquest homenatge que vol mostrar el cantó més humà de la soprano i permetre els seus admiradors conèixer-la i recordar-la millor.

Televisió de Catalunya i Catalunya Música emetran en directe l’homenatge, que serà dirigit i presentat per Lluís Pasqual, amic íntim de la família de la soprano, i conduït musicalment per Guillermo García Calvo.

L’Ajuntament de Barcelona farà entrega de la Medalla d’Or de la ciutat a la soprano el mateix dia al Saló dels Miralls del Liceu.

About the author

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)